Ny bok om digital balans

Nu har du chans att köpa ditt signerade exemplar av min nya bok
”Digital balans – Uppkopplad, nedkopplad, avkopplad”!

“En bok i tiden och så viktig. Författaren går direkt från ord till handling och balanserar med vetenskap. Respektfullt lyfter hon exempel och situationer så att läsaren kan känna igen sig, och därmed når hon fram. Det handlar om allas vår hälsa nu och framåt. Rekommenderar varmt denna bok.”
Susanne Steenhouwer, Leg Fysioterapeut, ergonom och beteendevetare

Huvudbok och Boozt book

Köp boken här

Nu har du chansen att köpa ditt signerade exemplar:
Huvudboken: 299 kr

Boozt book: 98 kr

Båda böckerna tillsammans 340 kr (ordinarie pris 397 kr).

Beställ genom att skicka namn, adress och antal till jeanette@dinbalans.se.
(Frakt tillkommer. Faktura bifogas i din leverans. )

Boken inspirerar till att hitta en digital balans där vi kan använda den uppkopplade tekniken men samtidigt må bra och få tid över för det vi vill göra i livet. I boken varvas forskning med egna reflektioner och berättelser kring hur andra gör för att hitta sin balans. Den passar för dig som upplever att personer i din närhet tillbringar för mycket tid online (och kanske undrar vad du kan göra åt det) och den ger inspiration för den som vill minska sin egen uppkopplade tid.

Boken finns också i en kortversion, en så kallad boozt book. Den är liten nog för att få plats i fickan tillsammans med mobilen och den är så kort att du hinner läsa den medan pastavattnet kokar upp. Den är också perfekt att ge till någon som du tycker behöver en bättre digital balans.
För tänk om det är så att en digital balans kan ge en boozt för din hälsa och utrymme att skapa det liv du önskar? Känns inte det lockande?