Längtar du efter bättre sömn, skönare relationer och mer tid över? Med en digital balans har du chans att få det samtidigt som du hänger med i den moderna, uppkopplade världen.

”Jeanette Juhnestam använder ett lätt språk och har ofta återkopplingar till situationer i det dagliga livet som vi läsare många gånger kan känna igen oss i. Det gör budskapet lättare att ta in och skapar utrymme för reflektion. I stället för pekpinnar, som vi människor lätt tar till, ställer författaren frågor till läsaren i slutet av varje avsnitt. Det är en form som jag tror vinner i längden, för de flesta av oss, om vi är ärliga, har svårt att ta in att en främling säger åt oss vad vi skall göra.”
Mats Eriksson

Huvudbok och Boozt book

Köp boken till rabatterat pris

Köp dina signerade exemplar:
Huvudboken 294 kr
Boozt book* 88 kr
Båda böckerna tillsammans 340 kr.

Beställ genom att skicka namn, adress och antal till jeanette@dinbalans.se.
(Frakt tillkommer. Faktura bifogas i din leverans. )

* Boozt book är en kortversion av boken och har samma storlek som en mobiltelefon. Perfekt för att få en snabb koll på digital balans eller varför inte ge bort till någon som du tycker behöver koppla ner sig lite mer?

I mina föreläsningar varvar jag forskning med praktiska exempel som gör att du får med dig kunskap och inspiration att skapa det bästa liv du kan. Läs mer och boka här.