Om mig

Vem är jag?

Jag heter Jeanette Juhnestam och har intentionen att skapa mitt bästa, tänkbara liv. Genom mitt företag Din balans har jag ägnat de senaste 25 åren åt att inspirera andra att göra detsamma.

Oavsett om jag föreläser, skriver, coachar eller skapar globala projekt drivs jag av en vilja att dela verktyg som kan bidra till att vi mår bra. Min övertygelse är att en digital balans verkligen kan bidra till det. Vad tror du?

Jeanette Juhnestam

Ibland får jag frågan om jag lever som jag lär. Frågan är då vad det är jag lär? Min passion är att inspirera till att skapa balans i livet, något som inte är detsamma som att vi kan eller ska ha en ”perfekt” balans. För mig handlar det om att göra det bästa tänkbara utifrån var vi befinner oss.

För mig personligen handlar livet om att följa mitt hjärta och välja de vägar som känns rätt för mig oavsett vad andra tycker. Här är några artiklar som har fångat min syn på livet – som företagare och privatperson:
Att följa hjärtat är inte flum – Unionen Egenföretagare
En lite annorlunda boendelösning – Hemmets Journal

I min YouTube-kanal Conscious living – for a life alive delar jag med mig av min personliga resa i att skapa det bästa liv jag kan.

 

Mer om webbplatsen

Cookie-policy