Digital detox


Känner du att livet "borde" bestå av något mer?
Kanske upplever du att livet fungerar bra på många sätt men att det också finns en längtan efter något mer? En längtan efter mer tid att göra det som verkligen känns viktigt. Det där som vi tänker att vi ska göra "någon dag" ... och som är så lätt
Pekpinnar och skam
"Du kommer inte med några pekpinnar eller säger vad vi ska göra utan erbjuder bara alternativ att prova". Den här återkopplingen fick jag efter en föreläsning häromdagen och det gör mig så glad att en av mina viktigaste intentioner når fram. Jag är
Cookie-policy
Välkommen till vår webbplats digital-balans.se ("Webbplatsen”). Vi arbetar för att ständigt skydda din integritet när du besöker webbplatsen. Läs igenom denna integritets- och cookie-policy (”Policyn”) för att förstå hur vi använder och skyddar de
Föreläsningar om digital balans
Min intention är att deltagarna ska gå från mina föreläsningar med ett leende på läpparna och inspiration att skapa sin digitala balans. Föreläsningarna innehåller en mix av forskning, praktiska exempel och konkreta verktyg som verkligen gör
Lever jag som jag lär?
Ibland får jag frågan om jag lever som jag lär. Frågan är då vad det är jag lär? Min passion är att inspirera till att skapa balans i livet, något som inte är detsamma som att vi kan eller ska ha en "perfekt" balans. För mig handlar det om att göra