Digital detox


Cookie-policy
Välkommen till vår webbplats digital-balans.se ("Webbplatsen”). Vi arbetar för att ständigt skydda din integritet när du besöker webbplatsen. Läs igenom denna integritets- och cookie-policy (”Policyn”) för att förstå hur vi använder och skyddar de
Föreläsningar om digital balans
Min intention är att deltagarna ska gå från mina föreläsningar med ett leende på läpparna och inspiration att skapa sin digitala balans. Föreläsningarna innehåller en mix av forskning, praktiska exempel och konkreta verktyg som verkligen gör
Lever jag som jag lär?
Ibland får jag frågan om jag lever som jag lär. Frågan är då vad det är jag lär? Min passion är att inspirera till att skapa balans i livet, något som inte är detsamma som att vi kan eller ska ha en "perfekt" balans. För mig handlar det om att göra
Vill du ha mer tid för livet?
Jag möter många människor som känner att hjärnan är överfull, att minnet har blivit sämre och att tiden inte räcker till. I den här bloggen delar jag forskning, nyheter och personliga reflektioner för att inspirera till balans i livet och, inte
Digital balans
Känner du dig lugn, harmonisk och hinner det du vill i livet? Eller längtar du efter mer återhämtning och tid för att göra det som verkligen är viktigt för dig? De flesta av oss upplever att tiden försvinner när vi är online och att det är