Nu förstår jag…

varför författare ser så lyckliga ut på sin lanseringsdag! Med en graviditetslängd som vida översträcker den hos en elefant är min bokförlossning nu nära! Jag har den vackra provboken framför mig och visualiserar hur den snart finns tillgänglig för alla som vill hitta mer balans i livet.

Bokomslag ”Digital balans – Uppkopplad, nedkopplad, avkopplad”

Vår uppkopplade tid är ett ämne som väcker många känslor. Jag vågar påstå att alla har en åsikt och upplevelse! Diskussionerna handlar sällan om alla de fantastiska möjligheter som finns online utan oftare om barnen som är fastklistrade vid skärmarna, partnern som är ofokuserad och vännerna som tappar tråden i samtalen eftersom de gluttar på mobilen.

Jag är övertygad om att det går att leva ett modernt och uppkopplat liv där vi kan njuta av allt som erbjuds och samtidigt hitta en digital balans som ger utrymme för nedkoppling och, inte minst, välbehövlig avkoppling. Vad tror du?

Läs mer om boken och hur du beställer den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.